Г-н Черна Магия – каска тежи под 0.5 кг.

Г-н Черна Магия – каска тежи под 0.5 кг.

Mr. Black Magic Jump е новият офроуд шлем от Suomy, който вече е наличен в шоурумите и ще може да се намери в 5 различни цветови схеми, както и в две едноцветни. Soumy са горди, че могат да се похвалят с каска изцяло „Произведена в Италия” – конструкция, технология, тестове за сигурност и интериорно удобство, прегледани до последния детайл. Компанията използва нови материали като по този начин гарантира за максимално качество с минимално тегло, смесвайки карбонови нишки с различна тежест). Изработен по този начин, шлемът е удобен и уникално лек – по-малко от половин килограм!!!

Формата в долната част е специално проектирана, за да намали ъгълът на вратя при евентуален сблъсък и да предостави перфектната комбинация за най-съвременна защита на гръбнака в областта на шията.Вентилацията на брадичката може да се сваля и пере. Всеки шлем е уникален и пипнат до съвършенство, тъй като отливането на шлема е направен на ръка.

Вътрешността е изработена от материята Active Coolmax, която е много лека, мека и дишаща. Вътрешните възглавнички също се свалят, перат или могат изцяло да се заменят. Те могат да бъдат избрани с различна дебелина, за да бъдат удобни на всеки офроуд моторист. Закопчаването сега е по-надеждно с тествания двоен “D” пръстен. Крайната цена е € 349.

Г-н Черна Магия - каска, която тези под 0.5 кг. 01Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*