Съпруг продава мотоциклет, заедно с жена си

Съпруг продава мотоциклет, заедно с жена си

Съпругата на един американец го питала често: „Кое ти е по-скъпо – аз или любимия ти мотоциклет Harley-Davidson?“. Очевидно тази дама доста често го е правила, защото мъжът решил да се отърве и от мотора, и от жена си.

Във вестник с безплатни обяви се появила една от Боб Уайт от щата Вирджиния. Той написал: „Продавам мотоциклет Harley-Davidson XL1200L Sportster 2006 г. Той е в отлично състезание. Към него се предлага и жена, 1959 г., също в отлично състояние. Пробегът на мотоциклета е 6500 мили, а на жената много повече. За мотоциклета съм се грижил добре (може да се види от снимката). За жената също съм се грижил (може да се види на снимката). На мотоциклета съм сменил маслото и филтъра. На жената маслото никога не сам сменял, но редовно го проверявам. Купувачът може да тества мотоциклета преди покупката, но за жената този вариант е изключен.“

За всичко Уайт иска 5900 долара. Обявата е била и в сайт повече от 5 дни, но вече е махната. Причината е неизвестна – дали жената е вдигнала врява или е продадена заедно с мотоциклета, не е ясно.

източник: motoclub.bg

Сходни публикации

title="Бъди мото мачо, но хитро"
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Яка компилация от най-напечените моменти по време на рали (видео)
Един нормален ден за градския транспорт в Куба (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*