Мотоциклетно богатство с новия брой на Moto Club

Мотоциклетно богатство с новия брой на Moto Club

Малко със закъснение пускаме тази информация, но сме длъжни да ви кажем, че няколко дни в разпространителската мрежа се намира новия брой 10 на сп. Moto Club.

А в него има богато разнообразие от машини и информация, свързана с тях, както и с мотоциклетния спорт.

Ще ви направи впечатление, че има три материала за големи и скъпи мотоциклети. Дай Боже всекиму пари и възможности да кара Honda Gold Wing като тези, които се събраха от цяла Европа в София, та освен че се срещнахме с интересни люде, имахме възможност да пробваме такъв мотоциклет. Пробвахме и друг интересен байк – от лимитираната серия Moto Guzzi V11 Tenni. Да, на един от тези мотоциклети соственик е българин и той ни го отстъпи. Все още обаче няма нашенец, който да е притежател на новия американски лайнер Indian Cief, който бе представен преди месец. Малко  необичайно новият Ducati Panigale 899 бе представен по време на автомобиния салон във Франкфурт. Но ще го видим и на предстоящото изложение в Милано.

Срещаме ви и с един от създателите на уникални машини – Ерик Бюел. Вече имахме възможност да караме негов мотор, а сега ви запознаваме със самия него. Не само това – двама негови сънародници също искат да правят мотори и по-точно къстъми. В това няма нищо необкновено, освен че единият е кинозвездата Киано Рийвз.

Освен на последните мотосъбори, сколасахме и да попътуваме по северното черноморие – Каварна.  Да не говориму, че трябваше наш човек да бъде всеки уикенд по трасетата за мотокрос, за 4-те кръга от шампионата, за които ви разказваме. Представяме ви два нови „кални” мотора – Beta RR и RS. Естествено има и много спорт, рок и…

Няма да ви разказване всичко. Ще го прочетете в боря!

източник: motoclub.bg

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия
Мото протест „Без камиони през почивните дни“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*