Райдърите на Monster Energy разграбиха медалите в X Games Moto X Freestyle на X Games Los Angeles

Райдърите на Monster Energy разграбиха медалите в X Games Moto X Freestyle на X Games Los Angeles

Хигашино от Monster Energy се опитва от години да достигне до върха в Moto X Freestyle и сега когато е там, изглежда че няма да позволи да му отнемат мястото.

След като състезанията по Moto X Freestyle в Барселона и Мюнхен бяха отменени заради лошото време, Хигашино дойде на X Games LA с две поредни първи места – от X Games LA 2012 и X Games Foz do Iguacu.

Голяма част от победната му серия се дължи на неговия рок солид флип. Той успя да вземе медал в последното X Games Moto X Best Trick, благодарение точно на този трик, но освен това Така е и единствения, който е успял да го включи в цял фристайл рън.

И в двата си опита, на финала на X Games LA, Хигашино направи Рок солид флип на втория скок.

Въпреки, че водеше след първия кръг, където събра 90 точки, Адам Джоунс от Monster Energy не се даде и успя да направи 90 – ка във втория, което означаваше, че третата победа на Хигашино не бе сигурна. Нейт Адамс – човека с най-много медали от X Games, все още участващ в игрите, грабна третото място, преди финалния рън на японеца.

Във втория си и финален опит във Freestyle Moto X, Хигашино повтори изпълнението си от първия, правейки всеки трик в последователността от първия и, разбира се, получи същия резултат – 90.0.

С две 90 – ки, Хигашино взе третия си златен медал от X Games Freestyle Moto X, пред Джоунс, който направи 90.0 и 82.66. Трети се нареди Адамс, осигурявайки на Monster Energy първите три места в X Games Moto X Freestyle.

„Не си спомням нищо от първия ми рън“ каза Хигашино преди да знае, че ще трябва да го повтори във втория. Но след като отнесе трета поредна победа, спокойно можем да кажем, че в момента Хигашино доминира във Freestyle Moto.

„Страхотно е, не знам какво да кажа“ каза той. „Имах малко проблеми с китката, но знаех, че трябва да го направя. Няма да спра докато не съм перфектен. Състезанието е сега, така че ми се налага да се представя отлично. Много съм щастлив.“

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Марк Кома пръв при моторите на Дакар


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*