Мъж чакал 38 години, за да си купи мотор, почина след 5 километра каране

Мъж чакал 38 години, за да си купи мотор, почина след 5 километра каране

Трагичната история на Бари Странг е показател, че човек трябва да внимава какво си пожелава. Още по времето на своята сватба, Бари поискал от жена си Пам, да му позволи да си купи мотоциклет. Опасявайки се от опасностите, тя категорично му отказала, но за всички било ясно, че воден от страстта си, един ден той ще се качи на мотор.

Най-накрая, след 38 години брак, на пенсионна възраст, той изпълнил своята мечта. Възраженията на съпругата му Пам увехнали и на 27 юни 2013 той закупил перфектния мотор за себе си – Harley-Davidson Dyna. В екстаз от новата си придобивка и от възможността да се качи на мотоциклет след толкова години в очакване, той качил снимка в своя Facebook профил.

За съжаление, точно тук историята се преобръща на 180 градуса. Той излязъл от представителството на Harley-Davidson и 5 километра по-късно Странг се сблъскал с трактор с ремарке. При удара той изхвръкнал от мотора и се приземил под гумите на трактора, което му причинило смъртоносни наранявания. От полицията предполагат, че причина за нещастния инцидент е „непознаването на мотоциклета“.

Въпреки тежкото страдание, което жената и сина на Бари изживяват, те не осъждат неговата постъпка, осъзнавайки, че това е неговата мечта за цял живот. Те споделят, че когато си купил мотора е „бил с най-голямата усмивка на лицето му“.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*