Мартин Чой в кампания за безопасност на пътя

Мартин Чой в кампания за безопасност на пътя

Мотоциклетният ас Мартин Чой за пореден път се включва в кампания за безопасност на пътя. Eвропейският шампион за 2011 г. и многократен носител на титлите на България и Източна Европа отново е лице на инициативата „Обади се, като стигнеш!“.

Днес (четвъртък), от 16 до 20 часа Чой ще раздава автографи на почитателите си в бензиностанция ЕКО на булевард „България“ в София. Всеки желаещ ще може да получи от пилота съвети за безопасно шофиране и да се снима с него и 1000-кубиковите му състезателни мотоциклети BMW. В същите часове в петък Мартин ще бъде в бензиностанцията ЕКО на магистрала „Тракия“ край Ихтиман.

„С радост приех предложението и тази година да съм част от чудесната инициатива „Обади се, като стигнеш!“. Напълно подкрепям основните й цели, а именно – насърчаване на безопасното шофиране на мотоциклетистите и на толерантността между всички участници в движението. Надявам се, че мога да допринеса за това с дългогодишния си опит и като състезател, и като шофьор“, заяви Мартин Чой.

От две години пилотът на GLOBUL Racing Team участва и в инициативата „EКО мото училище“, в която обучава чрез теория и практика любители на мотоспорта.

Сходни публикации

title="Стартира „ЕКО мото училище” с Мартин Чой"
Стартира „ЕКО мото училище” с Мартин Чой
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Марк Кома пръв при моторите на Дакар
Мотори борци, самбисти и джудисти


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*