Смъртно болен мами с българска книжка, за да кара мотоциклет

Смъртно болен мами с българска книжка, за да кара мотоциклет

Смъртно болен мъж е използвал българска шофьорска книжка, за да може в последното лято от живота си да кара мотоциклет, стана ясно в съд вчера. Леонард Хауторн е имаш валидна британска шофьорска книжка, но също е искал да кара мотоциклет, за чието управление не е имал разрешително, бе казано в Кралския съд в Уолверхамптън. Леонард е имал от известно време фалшива шофьорска книжка и се е опитал да я използва, за да си извади разрешително за управление на мотоциклет. 56-годишният от британския Дъдли е страдал от рак на простатата. За първи път той се сблъсква със закона на 52-годишна възраст. Тогава той е осъден на 6 години затвор за участие в размирици близо до летището на Бирмингам, докато е членувал в рокерска банда.

„След освобождаването си той е казал, че е смъртно болен и е искал да кара мотоциклет през лятото. Обвиняемият, независимо че е имал книжка, не е имал разрешението да управлява мотоциклет. За да получи такова, той е представил българска шофьорска книжка, която е била фалшива“, каза прокурор Марк Филипс. По думите му, Хауторн е искал да получи разрешение да управлява мотоциклет без да полага съответния изпит.

Хауторн бе арестуван на 20 април и по-късно се призна за виновен в притежание на фалшиви документи . Той е осъден на 12 месеца условно и глоба в размер на 250 британски лири. /БЛИЦ

Сходни публикации

title="Как да не ни снимат камерите за скорост (видео)"
Как да не ни снимат камерите за скорост (видео)
Новият шампион в MotoGP: Сбъднах мечтата си
FIM представя мототуризма в Европарламента
Вижте видео от първата международна обиколка Gold Wing в България
Моторист пада, след като забърсва странично огледало (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*