Рокерите пристигат днес за събора на Крънско ханче

Рокерите пристигат днес за събора на Крънско ханче

Рокери от близо и далеч се събират отново на Крънско ханче от тази вечер. Традиционният рокерски събор край Казанлък, организиран от мотоклуб The Black Roses MC стартира довечера и ще продължи до неделя. Очакват се около 2000 ездачи на железни коне, като над 50 от тях пристигат от чужбина. Най-мощни ще са гръцките и румънските групи, но ще дойдат рокери и от Полша, Русия, Италия и по-близките Сърбия и Македония, каза за Kazanlak.Com председателят на казанлъшкия рокерски клуб Емил Лазаров.

Входът за събора – пак по традиция, за всички чуждестранни гости е свободен, а за посетителите – цента за достъп до шоуто на поляните на Крънско ханче е 10 лева. Накрая един от притежателите на входни билети след томбола ще си тръгне, както е по обичай с мотор – Honda NX650 Dominator.

Купонът започва тази вечер от 20:00 с откриване, на което се очаква да дойде и кметът Галина Стоянова. В концерта вечерта ще забият Dark Spirit, John Steel с гост вокал ТОМА и ZUUM. Парадното шествие с демонстрации на майсторско каране по улиците на Казанлък стартира в събота от 12:30 от Крънско Ханче. После до вечерта рокерите ще се забавляват с обичайните за събора край Казанлък състезания: клубно дърпане на въже, слалом с ръчни колички, надпиване с бира. Ново тази година ще е състезанието с военни носилки, като „болния”, носен от двама здрави ще гледа да не разлее „лекарството” – естествено бира. Отново гранд-атракцията ще е трошене на  кола, като апелът на организаторите е този път таратайката да не се пали. В събота вечерта ще се тегли томболата за Хондата, след което се планира и еротично шоу – както си му е реда и по традиция. В събота вечер Крън и околията ще огласят с рок SEVI, Еталон и Madrake от Гърция. В неделя железните коне ще се разотидат на „стада“ на север, изток и запад по главните пътища, затова шофьорите да си отварят очите на четири в околията тези дни.

Сходни публикации

title="Програма на мото-рок фест "Предела" по дни и часове"
Програма на мото-рок фест „Предела“ по дни и часове
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*