Sevi на камион във клипа към Speed Up – откриване на мото сезон 2013

Sevi на камион във клипа към Speed Up – откриване на мото сезон 2013

Вчера се състоя представянето на четвъртия официален за бандата клип, към парчето Speed Up, което е част от дебютния им албум – What Lies Beyond.

Група SEVI е създадена през 2010-та година и до момента имаше зад гърба си три клипа.

Миналото лято излезе и дебютния албум на бандата, последван от национално турне. През февруари тази година SEVI пуснаха двоен акустичен диск ( CD и DVD )The other side of SEVI, а само преди месец бяха претенденти в избора за подгряваща група за концерта на BON JOVI.

Текста на Speed Up е дело на Светлана Близнакова – Севи, тя споделя за парчето:

„То напомня на хората, колко кратък е живота и как трябва да изживяваме всяка минута като последна!

Часовника тиктака всеки ден и трябва да сме наясно кои сме и къде отиваме, какво искаме от живота, за да не съжаляваме когато се обърнем назад един ден.“

Клипът на Speed Up е заснет на 23 март, когато SEVI се качиха на огромен камион-сцена, за да открият мото сезон 2013.

„В момента, в който ни поканиха да участваме на това събитие и да открием мото сезона бяхме сигурни, че това трябва да се заснеме, защото такова нещо не се случва всеки ден. Изживяването беше уникално и след като видяхме кадрите, в последствие решихме, че трябва да споделим тази емоция и с хората. Надяваме се видеото да успее да предаде начина, по който се чувствахме ние на камиона. Избора на Speed Up беше лесен, понеже няма по-подходящо парче, което по-точно да представя това изживяване!“

Видеото към Speed UP е заснето от Влади Сирийски и Жан Трендафилов, с който заснеха и първия си клип, към песента  Can’t Stand The Pain. Монтажа е дело на Васил Николов – Теслата.

От бандата споделят,  че колкото повече време са заедно, толкова по-добре се сработват и реализират идеите си по-лесно и бързо.

След като SEVI приключиха успешно работата, по четвъртият си официален видео клип, споделят, че ги очаква работа по издаването на нов албум.

Зареждане…

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*