Трима артисти в болница след каскада с мотори

Трима артисти в болница след каскада с мотори

Трима души са пострадали след инцидент по време на репетиции в цирк “Балкански” в София, съобщи БНР. Мъжете са изпълнявали номер с мотори и са се сблъскали помежду си. И тримата са откарани в болница. По първоначална информация са без опасност за живота. Сигналът за инцидента е подаден от собствениците на цирка.

Скъсване на веригата на един от мотоциклетите е най-вероятната причина за инцидента в цирк “Балкански” в София, където трима души пострадаха при опит да подобрят рекорда за най-голям брой мотоциклети, движещи се в така наречения “Глобус на смъртта”. След инцидента на място веднага е пристигнала полиция, заяви административният директор на трупата Александър Балкански: “За днешната дата бяхме подготвили да подобрим новия световен рекорд по брой на мотоциклети в “Глобуса на смъртта”, като това нещо го подготвяме повече от месец тренировки. Вчера на двата спектакъла ние го пуснахме този рекорд неофициално пред публика и всичко вървеше по вода, но днес по време на репетицията на единия от мотоциклетите се къса веригата, точно при изпълнението на рекорда и става един доста сериозен сблъсък вътре в глобуса.

Двама леко са пострадали и докато третият го изнесоха на носилка, все още чакаме резултат. Хората са застраховани, осигурени, на трудови договори са, имат разрешителни, работни визи, защото те са чужденци. Нашето единствено притеснение е травмите да са повърхностни, а да няма нещо по сериозно. Дойдоха веднага полицаи, криминалисти, описват, оглеждат абсолютно всичко как е станало, техническа грешка, дефект на мотоциклета, което не е изключено в нашата работа, както човешката грешка, така и техниката да откаже.” Въпреки случилото се, още днес номерът ще бъдепоказан отново пред публика, каза още Балкански.

Сходни публикации

title="Моторист почти загина в цирково изпълнение"
Моторист почти загина в цирково изпълнение
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Марк Кома пръв при моторите на Дакар


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*