Aprilia влиза в битката при 250-кубиковия клас?

Aprilia влиза в битката при 250-кубиковия клас?

Дали е възможно Aprilia да бъде следващата компания, която ще навлезе във все по-конкурентния пазар на спортни байкове в ниския клас, съревновавайки се с HONDA CBR 250 R и Kawasaki Ninja 300? Това е една от нашумелите теми в интернет пространството. И независимо от факта, че не са налице шпионски снимки или информация, която да потвърди появата на 250-кубикова машина от Aprilia, раздвижването в този сегмент ни навежда на тази мисъл.

Пазарът на 250-кубикови спортни мотори е на път процъфти в държави като Индия и Индонезия, като също така изцяло отговаря на най-новите наредби в Европа, касаещи категория А2. От Yamaha скоро потвърдиха пускането на пазара на 250-кубиков мотор през 2014г., Triumph са в процес на планиране на спортен мотор от този клас, а от KTM догодина можем да очакваме малко по-мощна машина – Duke 390.

Ясно е, че между числото 250 и Aprilia съществува дълга и славна история. Въпреки факта, че няма никакъв шанс те да пуснат отново на пазара нови бройки на двутактовия спортен RS 250, идеята за RS4 250 продължава да бъде на дневен ред.

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*