Започва кампанията „Безопасност и на две колела!”

Започва кампанията „Безопасност и на две колела!”

Пролетта идва скоро и стотици и хиляди любители, млади и не съвсем, ще яхнат моторите по всички пътища. Пътна полиция предложи на всички членове на мото-клубовете в страната да се включат  в кампанията „БЕЗОПАСНОСТ И НА ДВЕ КОЛЕЛА!”. Тя се подготвя сега, за да стартира  при началото на мото-сезона.

Вие и вашият клуб можете да се включите, за да се опитаме да предотвратим нещастия с мотоциклетисти и мотопедисти. Като опитни и добросъвестни водачи на мотоциклети, с отлична подготвеност, вие, заедно с Пътна полиция може да допринесете за безопасността на най-уязвимите на пътя!

Очакваме желаещите  мотоклубове да се включат в кампанията като партньори на „Пътна полиция” ДА ЗАЯВЯТ СВОЕТО УЧАСТИЕ  И ДА НАПРАВЯТ СВОИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИНИЦИАТИВИ И ДЕЙСТВИЯ ПО ВРЕМЕ НА КАМПАНИЯТА на e-mail: nadvekolela@mvr.bg /главен инспектор Красимир Костов, Отдел «Пътна полиция» – Главна дирекция «Национална полиция».

Очакваме вашите  заявки колкото е възможно по-скоро. Посочете в мейла, който изпратите своите координати и начините за връзка с вашия клуб. Ние ще ви потърсим за взаимодействие!

Сходни публикации

title="Откриване на мото сезон 2013 във Велико Търново"
Откриване на мото сезон 2013 във Велико Търново
Организация на движението на откриването на мото сезон 2013
Холивудско мото шествие
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Марк Кома пръв при моторите на Дакар
Мотори борци, самбисти и джудисти


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*