1000 „Нинджи” 250 R на парад (видео)

1000 „Нинджи” 250 R на парад (видео)

Улиците на Куала Лумпур – столица и най-населен град в Малайзия ще бъдат много по-безопасни тази година. Местното правителство съдава нов отдел на моторизираната полиция, който ще разчита на подкрепата на не по-малко от 1000 мотоциклета Kawasaki Ninja 250R. Мотористите приемат системата да карат по двама, патрулирайки из улиците на града с цел намаляване на престъпленията в най-рисковите зони.

Началото на Програмата по Трансформация, по която работи правителството бе отбелязано с пищен парад по улиците на Малайзиската столица, както може да видите на видеото по-долу. Новите попълнения от мотори допълва сегашния арсенал на властите, които вече притежават няколко Honda ST1300 и Can-Am Spyder. Със сигурност лошите момчета ще видят зор в измъкването от дългите ръце (колела) на закона.

Новият мотор за 2013 година Kawasaki Ninja 250R е с паралелен, двуцилиндров двигател с нови, ляти, алуминиеви бутала, цилиндри и кутия на коляновия вал, поместен в по-здрава и издръжлива рама. Максималната мощност на модела е 32 кн.с при 11 000 обр/мин и максимален въртящ момент от 21 Nm при 10 000 обр/мин. Другата новина за новия модел на „Нинджата” е възможността да се добави ABS. Японският производител твърди, че антиблокиращата спирачна система е „най-малката в света” и значително подобрява спирачните способности на мотоциклета. Теглото на The Ninja 250R без ABS-а е 172 кг., а с него – само два килогарам по-тежка (174 кг.)

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*