Shell пуска мобилно приложение за шофьори

Shell пуска мобилно приложение за шофьори

Българските автомобилисти могат да се възползват от най-новото мобилно приложение за шофьори – Shell Motorist. От днес то е достъпно за всички потребители на смартфони с операционна система на Apple или Android. Новото приложение, което вече се предлага в 30 държави, дава достъп на потребителите до полезна информация, независимо дали шофират в страната или в чужбина.

Приложението Shell Motorist разполага с различни функции, създадени специално, за да помогнат на шофьорите да планират пътуванията си и важни дейности, свързани с поддръжката на автомобила.

Тези функции включват:

•    Интерактивна карта, указваща разположението на най-близкия търговски комплекс Shell. Потребителите могат да филтрират търсенето според вида на предлаганото гориво или наличието на допълнителни удобства като банкомат или автомивка.

•    Инструмент за планиране на маршрута, предлаган в следните държави: България, Белгия, Дания, Франция, Германия, Унгария, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Великобритания, Турция, Сингапур, Хонг Конг, Малайзия, Канада, САЩ, Тайланд, Южна Африка, Австралия, Индонезия, Русия, Чехия, Словакия, Полша, Австрия, Швейцария, Филипините, Оман и Аржентина.

•    Календар с функция за напомняне, с помощта на която шофьорите могат да настроят сигнали за до три различни превозни средства, включително напомняне за крайния срок за подновяване на застраховката, подсещане за сервиз и технически преглед, проверяване нивото на моторното масло и налягането на гумите.

•    Персонализирани оферти за притежателите на CLUBSMART карти, както и функция за проверяване на събраните точки, получаване на ексклузивни бонус точки и проследяване на транзакциите директно през мобилния телефон.

•    Секция с горещи новини, показваща най-новите промоции на Shell, специалните оферти в магазините и продуктови новини.

С въвеждането на новото приложение, Shell България цели да улесни своите клиенти и да им предостави допълнителни ползи. „За първи път, чрез приложението на Shell, шофьорите ще имат достъп до актуална информация в 30 различни страни, която ще им помогне да планират пътуванията си по-ефективно, да се погрижат за поддръжката на автомобила си и да извлекат възможно най-много от офертите и удобствата, предлагани от комплексите Shell”, каза г-жа Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България. “Благодарение на функцията CLUBSMART, нашите клиенти могат да управляват своя профил независимо къде се намират и да получават оферти, създадени специално за техните нужди”, допълни г-жа Славейкова.

Приложението Shell Motorist може да бъде свалено безплатно за всички устройства на iPhone, iPod Touch и Android в следните страни: Великобритания, Дания, Норвегия, Австрия, Германия, Швейцария, Турция, Италия, Холандия, Франция, Люксембург, Белгия, Унгария, България, Чехия, Полша, Словакия, Русия, САЩ, Канада, Хонг Конг, Сингапур, Малайзия, Индонезия, Тайланд, Филипините, Южна Африка, Австралия, Оман и Аржентина.

***
Допълнителна информация:

Технически параметри
За устройства на Apple приложението Shell Motorist е налично в размер 11.4 MB и е съвместимо с iPhone и iPod Touch с операционна система iOS 4.3 или по-нови версии. За устройства на Android, приложението е 4.5 MB и е съвместимо с Android OS 2.2 и по-нови версии.

За Shell
Компанията Royal Dutch Shell plc е учредена в Англия и Уелс, като централата й се намирa в Хага. Компанията е регистрирана на фондовите борси в Лондон, Амстердам и Ню Йорк. Фирмите от групата на Shell оперират в повече от 100 страни и територии, като бизнесът им включва проучване и добив на нефт и газ, производство и продажба на втечнен природен газ и течни горива от природен газ; производство, продажба и доставка на масла и химикали, както и реализиране на проекти за възобновяема енергия. За допълнителна информация, посетете www.shell.com.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Мотори борци, самбисти и джудисти
Супер масово нощно каране на мотори в София!
Френски пътешественик изчезнал в Мексико
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*