Кой е най-красивият мотоциклет на изложението в Милано?

Кой е най-красивият мотоциклет на изложението в Милано?

MV Agusta RIVALE 800 спечели титлата за най-красив мотор на 70-то издание на EICMA – най-важното и голямо мотоциклетно изложение в света

С новото Rivale 800, MV Agusta отново спечели титлата на „Moto più bella del salone” (Най-красив мотоциклет на изложението). Конкурсът се организира от най-голямото месечно издание за мотоциклетизъм в Италия „Motociclismo“. Класацията е направена на база оценката на повече от 15 000 посетители на изложението, които определят, че в продължение на цялата седмица Rivale 800 е на водещото място и заслужено взима титлата.

Церемонията по награждаването се проведе в последния ден на EICMA 2012, на щанда на Motociclismo в присъствието на Джовани Кастелиони, президент и главен изпълнителен директор на MV Agusta и Пиеро Бачети, председател на редакцията на Edisport.

Rivale 800 веднага прикова вниманието на мотоциклетистите по целия свят. MV Agusta направи революция в този пазарен сегмент чрез използването на оригинални технически концепции и стайлинг, базирани на наследството, но и надграждайки естетическите параметри и ефективност. Тегло, мощност и електроника идват заедно в уникален и перфектен пакет, който превърна Rivale 800 в абсолютен еталон в своя клас.

При получаването на наградата Джовани Кастелиони сподели: „За нас това е допълнително признание за вложената енергия и ресурси от MV Agusta в постоянното разработване на нови продукти. След като спечелихме тази титла през 2010 г. с уникалното бижу, създадена от баща ми – F3 675, това да спечелим отново, с напълно нова машина, е невероятно удовлетворение и признание за нас. Тази победа е най-големият подарък, който можем да получим „.

На изложението в Милано MV Agusta обра овациите и с другите нови модели, които представи. В рамките на EICMA беше официалната премиера и на новото Brutale 800, моделите за 2013 г. на серията Brutale 1090, както и на серията F4. Мотоциклетите MV Agusta продължават да изненадват публиката и феновете с усъвършенствана технология и обновени дизайнерски елементи. В тези модели са съчетани системи като осем степенен регулируем тракшън контрол, технология MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System), която позволява на двигателя да отприщи рекордно ниво на мощност и контрол във всяка ситуация. Водачът може да избере един от 4 фабрично заложени режима или да персонализира допълнителен режим, за да достигне желаната мощност.

Със система MVICS е възможно да се създаде перфектна хармония между достиганата мощност и тракшън контрола. Моделите разполагат с рама, смес oт стоманена решетка и алуминиеви пластини за висока устойчивост на усукване. Освен това всички мотоциклети са с едностранно задно окачване с регулируем амортисьор.

С новите модели за 2013 г. MV Agusta доказа за пореден път, че не само определя стандартите на мотоциклетния пазар, но е и пример за реален успех и постижения.

Сходни публикации

title="MV Augusta F3 800 вече е на пазара"
MV Augusta F3 800 вече е на пазара
MV Agusta 800 RIVALE – 2013
MV Agusta с нови модели Brutale за 2013 г.
Brutale 675 – новият шедьовър на MV Agusta вече и в България
Легендарните мотоциклети MV Agusta вече се предлагат и в България


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*