Баретата подкара уникален ръчно изработен мотор

Баретата подкара уникален ръчно изработен мотор

С уникален ръчно изработен мотор се е сдобил Златомир Иванов, по-известен като Баретата. Къстъм байкът е дело на българско дизайнерско студио и е единствен по рода си в цял свят.

С новата придобивка, името на бившата барета се нарежда сред тези на стотиците богаташи по цял свят, завладени от манията да купуват и карат уникално преработени и подобрени мотоциклети.

Сред феновете на този тип тузарски байкове са предимно известни спортисти, актьори и бизнесмени. Преди година култовият пилот на Формула1 Себастиян Фетел броил 60 000 британски лири за подобен мотор. Специален байк имал и колегата му Кими Райконен.

Не се знае каква е сумата, която Златомир Иванов е извадил от банковата си сметка за ексцентричната машина, но със сигурност цената надхвърля поне двукратно тази на базовия модел Suzuki Intruder 1800. Дори и без подобрения, подобен мотор върви минимум 8-9000 евро.

Машината на Баретата е със специални огледала, лостове, стъпенки и ръчки, както и с къстъм джанти. Оригиналните гуми са сменени с две различни по размер гуми Avon. Таблото е изцяло дигитално. Ауспухът е скъсен, за да издава уникален звук.

Сходни публикации

title="20-22 май – мото събор Монтана"
20-22 май – мото събор Монтана
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer

  1. Арда каза:

    Снимката не отговаря на истинския мотор, защото все още няма снимки на въпросния господин и мотора му 🙂

  2. Mi6ka каза:

    Е той да не е купил на Галакси Къстъм Ангела ? Че определението най-много ми прилича на тоя мотор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*