Мотористите с вечерен час в Шумен?

Мотористите с вечерен час в Шумен?

Движението на мотори през нощта в Шумен може да бъде забранено! Следващата седмица ръководството на „Пътна полиция“ в Шумен ще внесе официално предложение до Общинската комисия по безопасност на движението да бъде забранено движението на мотоциклети и мотопеди в града за времето от 22 ч вечерта до 6 ч сутринта, съобщи БНР.

До тази мярка се стигнало, след като в местната полиция са постъпили стотици сигнали на недоволни граждани, които са принудени да търпят шума от бясно движещи се мотоциклети в малките часове на нощта. Забележете иронията, че хората в ШУМЕН се оплакват от ШУМА 😀

Ако комисията приеме предложението, забраната трябва да бъде разписана в общинската наредба за опазване на обществения ред, след гласуване от местния Общински съвет. От „Пътна полиция“ ще внесат в комисията и предложение за изграждане на светофарна уредба на кръстовището на улиците „Плиска“ и „Станционна“, където тази седмица станаха две катастрофи.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Мотори борци, самбисти и джудисти
Супер масово нощно каране на мотори в София!
Френски пътешественик изчезнал в Мексико
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина

 1. иван каза:

  Шуменско плато е уникално место за отдих и спортуване сред природата.Туристите и спортистите не пречат с дейността си на останалите.Тук идват парапланеристи от почти цяла България.С дейността си те не пречат на останалите.За повечето мотористи това не е така.

 2. X wing каза:

  Ако има някой по печен юрист това ще го обори в съда защото е дискриминиращо и незаконно отвсякъде, но повечето хора не си знаят правата какво правим ако има транзитно преминаващи туристи и не знаят ако няма знаци ии ако ти е единствено мпс и не можеш да работиш без него ако си разносвач на пици , и къде ще сравняват шума на мотопед с мотор баси нещастниците

 3. ivchotr каза:

  Първо в Шумен, после и в други градове. Дискриминацията на мотообществото продължава. Първо бяха данъците…
  Отговорът на колегите от Шумен трябва да е внасяне в общинския парламент на искане данъците им да се намалят 4 пъти – понеже ще карат през половината ден и понеже карат през половината от годината. Освен това всички мотористи трябва да внесат искане да се преустанови движението на автомобили, понеже им пречат да спят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*