Ангел Караньотов за влизането с мотор в столичен мол: Не осъзнавах, че плаша хората

Ангел Караньотов за влизането с мотор в столичен мол: Не осъзнавах, че плаша хората

Състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов се е явил вчера в сградата на Седмо РПУ в столицата с адвоката си. Това съобщиха пред „Хоризонт“ източници от МВР.

На Караньотов, който беше единият от двамата участници в шоуто с мотори в „София мол“, са повдигнати обвинения в хулиганство. Той не е бил задържан от полицията и след разпита е освободен. На свобода е и другият участник в шоуто, който обаче престоя в ареста 24 часа.

Не осъзнавах, че плаша хората. Мислех си, че нищо сериозно не правим. Помислих си дори, че никой нищо не разбра. Това каза синът на Аня Пенчева – Ангел Караньотов пред бТВ „Тази сутрин“. Той се извини на всички хора, които са били на мястото на инцидента. Миналата седмица полицията задържа единия от двамата младежи, влезли с мотора си в търговския център. Преди два дни Караньотов, който е състезател по мотоциклетизъм, се яви в Седмо районно, веднага след като се прибрал от надпревара в Румъния.

„Бяхме на Европейско първенство. Аз като чух звука от мотора по новините разбрах, че е Ангел. Веднага след връщането ни в България отидохме до районното”, добави баща му Ивайло Караньотов.
Той не скри разочарованието си от действията на сина си. По думите му Ангел е постигнал нещо в живота си и сега носи много по-голяма отговорност. Караньотов-страши добави, че вината за неприятния инцидент трябва да падне върху него.

„Той е като войник. Нямаше детство от постоянни тренировки. Сега, излизайки на улицата е като отвързан. Двамата, карали моторите, са бабаитите в компанията. Другите просто са снимали. Последствията от мен ще са много по-сериозни от другите“, каза бащата.

Според него прокуратурата най-вероятно ще повдигне обвинение за хулиганство срещу сина му. Самият Ангел призна, че общо десетина души са участвали в случката.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*