Да тръгваме към Бакаджика!

Да тръгваме към Бакаджика!

По традиция, първият мото събор за годината е този на Бакаджика. Макар и под знака на фаталното 13 число, не намираме причина купонът да не бъде на максимални обороти изпълнен с мотристи, приятели и истинско забавление!

Остават броени часове до отварянето на вратите и вече се чуват и виждат мотористи по улиците накачени с багаж. Групичките вече се събират, а нетърпението е огромно. За щестие времето е хубаво и все такова ще бъде през целия събор!

Мото съборът ще отвори врати в петък от 19:00 часа. Първите гости ще имат време за разпъване на палатки, а след това ще се проведат атрактивни състезания. За доброто настроение в по-късните часове ще се погрижат рокаджиите от Mr. Vagabond.

Официалното откриване на мото събор Бакаджика 2012 ще бъде в събота в 11:00 часа. След церемонията, организаторите от мото клуб The Riders MC са предвидили игри за деца или за малкко по-пораснали дечица в кожени дрешки, като надяждане с торта и др. В програмата следва почитната обиколка на град Ямбол. От там всички желаещи се отправят към писта Тенево, където ще се проведат стънт и драг рейс състезания (разбира се с награди).

Щом приключват състезанията, байкърите-гости на събора ще се върнат в центъра на купона, където той ще продължи с още игри и надпревари, част от които са за състезание за най-красив мотор, най-шумен мотор, канадска борба и т.н. В междуклубната битка по дърпане на въже ще има доста участници, тъй като наградата за победителите е плазмен телевизор. Много игри и много награди очакват мотористите.

На сцената ще забиват легендите на бъларската рок музика Милена и Б.Т.Р. Със сигурност купонът ще бъде на 100%. След последната песен на Б.Т.Р, завесата няма да се спусне, а напротив – The Riders MC предлагат обещаващо стрийп шоу и подобаваща заря!

За щастие месец април се оказа осеян от почивни дни. Всеки, които има желание и иска да остане и в понеделник и вторник, ще има тази възможност за допълнителна мото почивка.

За малко да забравим нещо важно! За всеки дошъл на събора ще има по една безплатна бира с кюфте или кебапче (по избор), което влиза в цената на билета, която тази година е 10 лв.

Пожелаваме на всички безавариен път до Бакаджика, много забавление и прекрасни спомени!

13 национален мото събор Бакаджик 2012 01

кликнете върху изображението, за да го видите в голям размер

Сходни публикации

title="Мото събор на White Angels MC Paracin"
Мото събор на White Angels MC Paracin
13 национален мото събор Бакаджик 2012
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Закриване на мото сезон 2014
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*