Виртуози на волана правят нощно шоу в Международен панаир Пловдив

Виртуози на волана правят нощно шоу в Международен панаир Пловдив

Четирима от най-добрите дрифт състезатели с коли и техни колеги мотоциклетисти ще направят нощен спектакъл по време на  „Феър мото шоу“, което ще се проведе в Международен панаир Пловдив от 6 до 8 април 2012 година. Невижданото зрелище ще зарадва почитателите на високите скорости на 7 април от 20 часа.

Александър Язов, Християн Ангелов, Калин Стоянов и Стефан Петров ще покажат демонстрации на дрифт поединично и по двойки, а накрая – в ансамблово съчетание, обясниха от Дрифт клуб България, който е съорганизатор на шоуто заедно с Международен панаир Пловдив.

Вицешампионът на страната Александър Язов, определян като един от най-атрактивните дрифтъри у нас,  ще се пусне по пистата пред плата 6 с автомобил  BMW Е30 с двигател V-8 и мощност 286 конски сили. Същия модел кола е избрал и Християн Ангелов, но с мощност 311 конски сили.  „Нисан 200 SX S13” с мощност 300 конски сили са предпочели Калин Стоянов и Стефан Петров, за да демонстрират виртуозните си умения зад волана.

Със стънт  и дрифт изпълнения в уникалния спектакъл ще се включат и мотоциклетисти. Зрелищно огнено шоу подготвя звездата Ангиол Золтан, който отново е специален гост на „Феър мото шоу“.

Запалените по мотокаскадите могат да видят състезание по майсторско управление от 10.30 до 12.00 ч също на 7 април пред палата 6 на панаирния комплекс в Пловдив. Тренировките на стънт състезателите ще са от 9 до 10 часа.

Посетителите на „Феър мото шоу 2012“ ще се запознаят с нови модели мотоциклети и АТВ на известни фирми, резервни части и  аксесоари,  екипировка, поддръжка, тунинг части.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Мотори борци, самбисти и джудисти


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*