Легендарните мотоциклети MV Agusta вече се предлагат и в България

Легендарните мотоциклети MV Agusta вече се предлагат и в България

Началото на мото сезон 2012 тази година съвпадна и с друго значимо събитие – откриването на шоурума на мотоциклетите MV Agusta в България, чийто официален представител е фирма Сенакс ООД. Изложбеният център на италианската марка отвори врати на 26 март 2012 г. в гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92. Гости на събитието бяха повече от 150 човека. Уникалните мотоциклети MV Agusta бяха представени от Николай Стоянов, генерален директор на Сенакс ООД и Рафаеле Джуста, директор Бизнес развитие и експорт на MV Agusta Motor S.p.A. – Варезе, Италия.

Присъствието на марката в България стартира с моделите Brutale 920, F4 R и F4 RR, F3 675, изложени в момента в шоурума, а през м. май ще е премиерата на дългоочаквания Brutale 675. Моделите на MV Agusta се превръщат в пример за подражание веднага след официалните си премиери. Успехът на новото поколение Brutale, моделите F3 и F4 са в центъра на вниманието поради своя забележителен дизайн, усъвършенствана технология и изключителни технически качества. Името MV Agusta не само определя стандартите на мотоциклетния пазар, но е и пример за реален успех и постижения.

От създаването на първия мотоциклет MV Agusta през 40-те години на миналия век, компанията е винаги в светлините на прожекторите. Едни от най-известните пилоти, останали в историята, печелят победите си с MV Agusta – Лесли Греъм, Джанфарнко Бонера, Сесил Сандфорд, Карло Убиали, Джон Съртис, Гари Хокинг, Майк Хейлвоод, Джакомо Агостини, Фил Рийд, Лука Скаса и много други. Всички те добринасят за легендарната поредица от 75 световни титли на MV Agusta (38 за пилоти и 37 за конструктор). След възраждането на марката през 1997 г., новият MV Agusta F4 жъне незабавен успех и се превръща в обект на желанието от мотоциклетните фенове. Впечатляващият F4 Gold Series се разграбва от най-богатите и най-запалените любители на мотоциклети по целия свят – от кралски особи до актьори и спортни личности, като крал Хуан Карлос на Испания, Емануеле Филиберто, Лапо Елкан, Том Круз, Анджелина Джоли, Хю Лори, Брад Пит, Еди Ървайн, Михаел Шумахер, Герхард Бергер и др.

Днес мотоциклетите MV Agusta са популярни и желани навсякъде по света. Те се отличават с красив дизайн и уникален стил, при който се обръща специално внимание дори и на най-малкия детайл. MV Agusta е най-ексклузивнaта марка мотори заради невероятния си изтънчен дизайн в комбинация с ултра-технологични решения и изключителна мощност.

Зареждане…

Зареждане…

Сходни публикации

title="MV Augusta F3 800 вече е на пазара"
MV Augusta F3 800 вече е на пазара
MV Agusta 800 RIVALE – 2013
MV Agusta с нови модели Brutale за 2013 г.
Brutale 675 – новият шедьовър на MV Agusta вече и в България
Отвътре: Как се сглобява мотоциклета MV Agusta


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*