Качи своя мото клуб в каталога на портала MOTO.BG

Качи своя мото клуб в каталога на портала MOTO.BG

Българският мотоциклетен портал предлага възможност на всеки мото клуб в България да бъде част от каталога на уебсайта.

Основната идея на тази новост е всички БГ мото клубове да бъдат вписани в цялостен каталог, който включва името на клуба, информация за него и данни за връзка. За по-активните мотористи има възможност за публикуване на клубни новини, които да бъдат пазени като архив в страницата на клуба и ще излизат на първата страница на MOTO.BG. Тези новини ще бъдат одобрявани от администратор, като основната му функция не е редактиране на съдържанието, а стилизация и добър визуален изглед на новината.

Ключова част в каталога на мото клубовете е подредбата им. В страницата на всеки клуб има бутон „+1 Support”. Клубът с най-голям брой съпорт заема челна позиция в каталога. Новините на клуба също дават съпорт точки (0.25 за новина). И двата вида съпорт имат давност от един месец. Това значи, че един месец след настискането на бутона или публикуването на новина, тези точки вече не са валидни. Един истински мембър или съпорт на даден мото клуб трябва редовно да показва своята преданост. Това е направено с цел честна подредба в каталога.

Важен момент в целия процес е, че само потребителят, който е създал мото клуба може да го редактира и да публикува клубните новини.

За успешното публикуване е нуждно да изпълните няколко прости стъпки.

1. Нужна е регистрация в сайта (не важи за онези, които вече имат такава)
2. От падащото меню „Мото клуб” в горната лента избирате „Български мото клубове” и отивате на „Участие в каталога на българските мото клубове”
3. Попълнете данните във формата (лого на клуба, данни за контакт, информаия)
4. За редакция и публикуване на новини е нужно само да влезете в страницата на клуба, където ще видите опциите „Редактирай” и „Публикувай клубна новина”.

За въпроси или помощ в случай на затруднения, винаги може да се свържете с нас на имейл адрес manager(кльомба)moto.bg или на телефон 0884 66 86 24.

Добави своя клуб сега ТУК

Сходни публикации

title="Голям купон сътвориха Калашниците на Побит камък"
Голям купон сътвориха Калашниците на Побит камък
10 банди забиват мото-рок феста Побит камък
Стотици мощни мотори преминаха през центъра на Казанлък
Мото клуб „Атрокс“ Панагюрище откри клубната си къща
КАТ и мотористите с успех от съвместната работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*