Harley-Davidson на EICMA 2011

Harley-Davidson на EICMA 2011

Американците от Harley-Davidson доста се постараха за тазгодишното мото изложение EICMA 2011. Щандът на компанията бе разпределен на няколко отделни „острова”, който представяха отделните стилове мотоциклети на Harley.

Цялостната атмосфера в кътчето на HD създава усещането за блясък и изящество. За съжаление добрите впечатления около аранжировката се изчерпват до там. Идеята за разпръснати тройки мотоциклети говореше повече за хаос, отколкото за хармония. Много от мотористите ще си кажат – „Каквито моторите, такъв и щанда”. Разбира се, феновете на американската марка останаха доволни, тъй като имаха възможността необезпокоявани да се качат на любимите си машини и дори да се огледат. Harley хитро бяха поставили огледала пред голяма част от моторите си, за да може всеки да се огледа и да се визуализира волен на пътя.

Основният акцент на щанда на Harley-Davidson е модела за 10 годишнината от създаването на модела V-Rod. Компанията от Милуоки отдава заслужената почест на излезлия през далечната 2002 революционен двигател (1 130 кубика с водно охлаждане и прекъсвач на 9000 обр/мин.). Моделът, който носи символичното име Harley-Davidson V-Rod 10th Anniversary Edition е с по-голям работен обем и мощност. Характеристиките на двигателя му са 1 250 куб.см. с максимална мощност от 125 кн.с. при 8 250 обр/мин. и 111 Nm при 7 250 обр/мин. Алуминиевите джанти с пет спици сега са олекотени с цели 1.4 кг., а задницата е с вграден LED фар. Кормилото е издърпано назад и управлението е с 8см. по-близо до моториста.

Разгледайте снимковата галерия от щанда на Harley-Davidson от мотоциклетното изложение EICMA 2011 ТУК >>

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Капитан Америка представи новият Harley-Davidson Street™ 750


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*