Щур MotoLive на EICMA 2011

Щур MotoLive на EICMA 2011

Дива, луда и пълна с адреналин! Така може да опишем зоната наречена MotoLive по време на мотоциклетното изложение EICMA 2011. Разположена по цялата ширина на изложбената част, външната арена за чист бензин в кръвта разтуптя сърцата на присъстващите на събитието.

Размерите на MotoLive в цифри изглежда така: 80 000 м2 площ, 5 500 м3 пръст (товара на 400 камиона), 6 трибуни (товара на 17 тира с 600 тона желязо) със седящи места за 4 300 души! Ако цифрите не говорят нищо, ще го опишем така: за преминаване от единия до другия край на MotoLive са нужни около 10 мин. пеша в нормален ход.

MotoLive бе събирателна точка за всички фенове на мотокроса, фриистайла и стънт демонстрациите. Специално за целта бяха изградени две писти, рампи и права асфалтена отсечка. Едни от най-интересните и вълнуващи демонстрации бяха на фриистайл маняците. С невероятен синхрон и лекота момчетата прелетяваха поне десет метра във въздуха докато машините НЕ бяха под краката им.

В зоната на MotoLive бяха разположени и отделни полигони за тест драйв на различните марки. Най-големите компании бяха заградили своя зона, в която всеки имаше възможност да се запише и да изпробва най-новите мотоциклети на дадената марка. Изграден бе отделен ест полигон, където се проверяваше ABS системата на повечето от новите мотори. Специално за целта на права отсечка бяха изсипани пясък, чакъл и вода. За наша голяма изненада, при рязко натискане на спирачките върху тази опасна смес, нито един от мотоциклетите на поддаде.

Жените също не бяха пренебрегнати.  Два съвсем отделни тест драйв полигона бяха създадени за нежните мотористки, където инструктори показваха основните действия за каране на мотоциклет. Разбира се, имаше и отделна зона за по-напреднали, където момичетата можеха да заобикалят препятствия и да тестват уменията си.

Думите не стигат да опишем мащабите и изпълненията на участниците в MotoLive. Предлагаме ви да изгледате видеото по-долу, което перфектно представя кипящия адреналин.

Вижте галерията от MotoLive по време на EICMA 2011 ТУК

Сходни публикации

title=""Мото Ангели" помагат на децата във Варна (видео)"
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Harley-Davidson с модерен шоу рум в Лас Вегас (+видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*