Нов хибрид между автомобил и мотоциклет

Нов хибрид между автомобил и мотоциклет

Канадската компания Campagna е добре известна на феновете на високите скорости с творението си T-REX, представляващо превозно средство от типа трайк и оборудвано с 1.4-литров двигател от Kawasaki с мощност 197 к.с.

Сега марката пусна в продажба нов хибрид между автомобил и мотоциклет, който е обозначен с индекса V13R. Интересното при него е, че триколката е оборудвано с двигател от Harley-Davidson.

Агрегатът Liquid-cooled Revolution е двуцилиндров V-образен, като цилиндрите са разположени под ъгъл 60 градуса. Мощността е 122 к.с., но предвид олекотената конструкция хибрида притежава доста добри динамични характеристики.

Максималната скорост на Campagna V13R е почти 200 км/ч, а стандартното упражнение за ускорение от 0 до 100 км/ч става за 5.6 секунди. Двигателят от Harley-Davidson работи съвместно с петстепенна секвенциална скоростна кутия.

Двуместният трайк е открит и притежава и задна скорост. Външността му определено се забелязва, но и сумата искана за него не е никак ниска. Продажбите в САЩ стартираха с базова цена от $47 999, а бройката е ограничена.

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*