Полицаи със скутери газят демонстранти

Полицаи със скутери газят демонстранти

Не можем да избегнем лошите неща, които се случват около нас, колко и да ни се иска. Ето и последното видео, което показва неприятните сцени от Ню Йорк, където демонстрантите бяха нападнати от полицаи на скуери. Не искаме да взимаме страна, но кадрите показват как навярно репортер е прегазен от полицай.

По време на похода на Wall Street, невинен наблюдател от Националната адвокадска гилдия бе сгазен от полицейски служител със скутер. Все още не знаем колко е пострадал човека, но свидетели споделят, че кракът му бил счупен. До момента само е потвърдено, че мъжът е абсолютно невинен зрител, който бил арестуван и след това откаран в болница.

Полицейските служби през цялото време се движели с превишена скорост през тълпата от демонстранти, а друг мъж е пребит след като ритнал полицейски скутер. В неговия случай, той е арестуван с обвинения за вандалско поведение, отказ за арест, възпрепятстване на държавната администрация, заедно с още две обвинения за криминални действия.

Ето какво казва говорител на Националната адвокадска гилдия: „Недопустимо е – на първо място, те го обидиха, недопустимо е – нямаше причина за неговия арест, недопустимо е – обиждаха го, дори след като го арестуваха, а имаше рани и по лицето. Това е поредния пример, в които виждаме как полицията арестува някого, само за да се покрие”. Нашите искания е да освободят човека без да повдигат обвинения.”

Фотограф, който е свидетел на втория случай казва: „Кракът му беше заклещен под скутера и за да се освободи, той ритна машината. След това бе пребит с палките по врата и гърба”.

Вижте видео материалите:

Сходни публикации

title="Дървена Vespa с името Daniel"
Дървена Vespa с името Daniel
Скутер vs. Nissan Skyline (ВИДЕО)
Vespa измени света
Vespa стана на 67 години
Yamaha пуска 400-кубиков X-MAX


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*