Супер мотоциклети Honda на Авто салон Пловдив 2011

Супер мотоциклети Honda на Авто салон Пловдив 2011

Компанията Бултрако АД, официален вносител на автомобилите и мотоциклетите Honda за България е един от традиционните участници в Автомобилния салон в Пловдив. Изложението и тази година се провежда в рамките на Международния есенен панаир.

Щандът на Булграко АД – Honda се намира пред палата номер 3 на площ от 257 кв. м. На него са изложени най-новите модели мотоциклети и автомобили на компанията, които се продават на нашия пазар.  Щандът на Бултрако е един от малкото на изложението, на който могат да се видят богата гама от мотоциклети на Honda. По голямата част от байковете, изложени на щанда, са премиерни за България.

В класа на спортните мотори това са CBR 125 R, CBR 250 R, а също и „универсалният войник”, станал хит в края на миналата година – Honda VFR 800 X  Crossrunner. Сред премиерите е и елегантният чопър VT1300 CX. Наред с това може да се види популярният спортист CBR 1000 R с ABS, редом с други търсени модели като VT 750 C Shadow също с ABS, а също CBR 125 RWB – ED и CBF125. Тук е всепризнатият турист XL 700 V9 – 3E  TRANSALP, редом с една от най-добрите ATV-машини TRX250EX (ATV). Не са забравени и почитателите на градската мобилност, които могат да видят скутера Honda PS 125 8 – 3E.

Естествено всеки, който е решил да си купи автомобил Honda, може да използва и специалните привилегии, които му дава програмата Easy Leasing, която дава възможности за много изгодни условия. Специални отстъпки има и за мотоциклетите.

Сходни публикации

title="Ducati EXPO 2015 в България"
Ducati EXPO 2015 в България
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*