169 кг и 132 конски сили в Ducati Streetfighter 848

169 кг и 132 конски сили в Ducati Streetfighter 848

Мотоциклетът Ducati Streetfighter 848 е синоним на истинска наслада от карането. Докато тестовете на машината тепърва започват и всеки се надпреварва за тестово каране, ние ще разкрием техническите й характеристики. Прекрасните качества на мотора се дължат на чисто новия двигател 848 Testastretta 11° и новата геометрия на рамата, която бе модифицирана, за да се постигне максимална гъвкавост и безопасно управление. Подобрената возия се дължи и на плавното и регулирано подаване на мощност към задната гума, както и на Ducati Traction Control (DTC). Тези характеристики вдухват живот на новия „Боец”, който е обречен на успех!

Двигателят 848 Testastretta 11° генерира мощност от 132 кн.с и 93.5 Nm въртящ момент. Душата на Streefighter-а придава вълнуващо изживяване на пътя, като напълно променената геометрия на рамата и 8-степенната тракшън контрол система, превръщат карането на мотоциклета удобно и най-вече безопасно!

Сухото тегло на мотоциклета е 169 кг и ще бъде наличен в класическата червена комбинация (спойлери и рама). Освен това, на сцената излизат и две нови цветови схеми – жълто (Fighter Yellow) и черно (Dark Stealth), което завършва агресивния вид на модела. И двете разновидности ще бъдат оборудвани с черна стоманена рама. Новият мотоциклет Ducati Streetfighter 848 ще се появи на пазара през ноември.

Разгледайте и пълната снимкова галерия на Ducati Streetfighter 848 ТУК

Ducati Streetfighter 848

Сходни публикации

title="Ducati с нови 4 байка в гамата си"
Ducati с нови 4 байка в гамата си
EICMA 2012: Ducati показа Hyperstrada и други новости
Мега галерия на мотора Ducati 1199 Panigale
Ducati стартира производството на 1199 Panigale
Духът в мотоциклета Ducati 1199 Panigale


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*