Моторист оцелява след сблъсък с гълъб и удар в дърво с 225 км/ч.

Моторист оцелява след сблъсък с гълъб и удар в дърво с 225 км/ч.

Удивително – моторист оцеля след катастрофа, забележете, с гълъб! Мотористът се движел с около 80 км/ч., когато пернатото се удря в каската, чупи визьора, а мотористът изпада в безсъзнание и ускорява до 225 км/ч.

Матю Бреъли, на 38 години, припада върху своя Suzuki GSX-R1000, след като ниско летящия гълъб се забива в главата му през визьора, като в резултат, мотористът несъзнателно навива газта и ускорява от 80 до 225 км/ч.

След сблъсъка, Матю остава върху мотоциклета за още около 180 метра, когато машината се блъска в дърво (дъб, ако държите на детайлите). Последствията от това са две фрактури на черепа, мозъчен кръвоизлив, счупен крак, ребра и ръка.

Той прекарва десет седмици в болница, където ръката му бива подложена на специално лечение, а кракът му се снабдява с титаниев имплант. В момента Матю се учи да ходи отново с помощта на бременната му съпруга Ема.

Ето как самия моторист описва инцидента: „Гълъбът счупи визьора и дори рамката на очилата ми, докато се движех с 80 км/ч. и изпаднах в безсъзнание.

Изглежда съм припаднал към предницата на мотоциклета и в същото време съм подал газ, а моторът е започнал да ускорява без всякакъв контрол.

След инцидента, полицаите ми казаха, че моторът е ускорил от 80 до 225 км/ч. в рамките на няколко секунди и за щастие това се е случило на прав участък и за това най-вероятно не съм паднал от мотора.

Полицаите потвърдиха, че гълъбът е причината за инцидента. На визьорът ми има дупка и бях покрит с гълъбова кръв и пера.”

Сходни публикации

title="Зрелищна катастрофа на мото в Нова Зеландия (видео)"
Зрелищна катастрофа на мото в Нова Зеландия (видео)
СМЯХ! Компилация
Кран чупи черепа на мъж, спрян по средата на пътя от полицай (видео)
Опит за поставяне на рекорд приключи със смърт на мотоциклетен състезател
Трима артисти в болница след каскада с мотори


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*