12 годишен катастрофира с мотор в Хасково

12 годишен катастрофира с мотор в Хасково

12-годишният Ерджан Сунай Рашид, който бе сниман през август да бръмчи с мотор из центъра на Хасково, е катастрофирал на кръстовището на булевардите „Освобождение“ и „Илинден”. От пресцентъра на МВР в Хасково потвърдиха за инцидента и уточниха, че това е станало на 5 септември, само десетина дни след публикацията за невръстните шофьори

При инцидента на 5 септември малкият шофьор се опитал да изпревари отдясно спрелия на светофара „Фиат Пунто“. Шофьорът на колата не го забелязал и предприел завой надясно, при което е ударил хлапето. Моторът на малкия е помлян при катастрофата, но Ерджан се е отървал с охлузвания и леки травми.

На баща му е съставен акт за преотстъпването на мотора на неправоспособен, уточниха от МВР Хасково. Глобата за това нарушение е от 100 до 300 лева.

Униформените са издирили момчето, след което е било глобено. Малкият Ерджан, или по-точно – баща му, обаче отървал глобата, защото управляваният от него мотор беше без регистрационна табела и катаджиите не успели да го открият.

Сходни публикации

title="Мотори борци, самбисти и джудисти"
Мотори борци, самбисти и джудисти
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина
18-годишен издъхна след катастрофа, карал бясно бракуван мотор
Млада жена е ударила мотоциклетист
38 годишен моторист с опасност за живота


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*