Night Wolves MG

Night Wolves MG

Night Wolves MG, e най-старият по същност и възраст мото клуб, който се е зародил в простора на СССР и се утвърждава като един от най-големите, мощни и независими клубове в света, носещи руски характеристики и традиции.

Въпреки че клуба, естествено, носи в себе си бутнарското начало, винаги се е уповавал на православните корени и история на държавата си. Те са горди с руското си име и чистото си минало. Винаги са били верни на принципите си и никога не са предавали приятел, както и никога няма да се променят заради чужда намеса. За тях моторът е символ на свободата, а техният знак са спомените, верността и честта. Те отхвърлят писани и неписани закони сътворени от хората с цел да се лиши човек от свободата, която по право му се полага, но се опитват да живеят според заповедите, оставени от мъдрите им предци. Те самите смятат, че нито те са хората, нито който и било друг, способен да съди дали се справят успешно с това или не. Те са такива, каквито са, но не и като всички останали.

По неизвестна причина това дразни хората около тях, но въпреки това те са щастливи с техните предци и братя, които са винаги с тях. Въпросът е такъв, че не са те онези, които имат проблем, напротив – те са си добре. Проблемите носят със себе си злонамереност, завист и злоба. Никога не се намесват в свят чужд за тях, не се намесват в дела, чужди за разбиранията им и живеят собствен, ценен (за тях) живот, в който не искат да намесват хора, в които не виждат брат или приятел. Това е техният живот – харесвате го или не, той си е техен и те се гордеят с него и с това, че могат да разчита на своите братя.

Night Wolves е семейство, доказало се през години на радост и трудности. Те са хора споделящи една философия, живеещи според едни принципи и морал на славянските и православни традиции. Глутницата е тяхната сила. Вълча глутница – вълча сила. Не напразно носят емблемата си през годините, в които никои, дори смъртта, не е успяла да я отнеме от тях.

Мото клубът не приема никакви политически, религиозни или шовинистични движения, въпреки постоянните опити на различни организации да се обвържат с тях чрез различни имена и табели. Те общуват и се сприятеляват само с хора, с които искат да общуват и да се сприятеляват. Никога не отдават особено значение към материалният и социалният статус на човека. Човекът и тяхната способност да общуват с него са много важни за мото клуба, но не и размерът на кесията му или високата му позиция.

Най-общо казано, те имат много приятели и братя, които обичат и не биха предали. Самите Night Wolves не търсят съмишленици, а хората споделящи техните виждания ги намират сами. Всичко е доста просто. Не се нуждаят от количество, а от качество. И го намират, въпреки всички препятствия поставени на пътя им, от различни „демони”. Това са педерастите, наркоманите, дилърите, хора носещи в себе си идеи за зло, наречени „антихристи” и хора, с които смятат, че нямат общ път. Няма смисъл да се обръщате към тях за материални облаги, защото очевидно те нямат (и не търсят) такива, защото имат много по-важни неща като съвест пред братството, мото клуба. Тяхната благодат е съществуването им. Те са щастливи с това, че съдбата е обединила най-добрите за тях хора.

Мото клуб Night Wolves не желаят живота, разбиранията за него и ценностите на хората обсебени от материалното. Те са различни, с различна дата на раждане, височина, хуманно отношение, физическа сила, тегло, възможности, но са глутница в истинският смисъл на думата, където всеки вълк намира занимание според възможностите си, независимо дали е талантлив ковач или отработен финансист. Това не е от значение. Те са универсален модел на човек с ръце, глава и сърце. Клубът не прави разлика в процеса на печелене на материалните неща и създаването на детайл, всеки един е част от единен организъм и в това е тяхната сила.

Нощните вълци не се съмняват в това, че създаденото от тях братство, ще съществува много след като сегашната глутница си замине, защото ще оставят след себе си надеждно поколение, на което ще предадат цялото знание и опит натрупани с много страдание.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*