„Несебър Мото” ще отпразнува пети рожден ден

„Несебър Мото” ще отпразнува пети рожден ден

Тази събота най-атрактивният спортен клуб в община Несебър ще отбележи своя пети рожден ден. Членовете на „Несебър Мото” заедно с всички любители на високите скорости са подготвили истински празничен маратон, който ще започне с плажно парти на бийч бар „Рио”, Южен плаж от 10 ч. сутринта. Празникът ще продължи с традиционната мотообиколка по маршрута Несебър – Слънчев бряг, която стартира в 17 ч. от кафе „Карамел” . Пред х-л “Европа” в 18 ч. най-добрите български каскадьори ще ни зарадват със стънт мото шоу на специално подготвено трасемежду 18 и 20 ч.

Кулминацията на рождения ден на „Несебър Мото” ще бъде нощното парти от 20 ч., в което ще се включат обичаните български групи Обратен ефект, Светльо& The legends, The pomorians и др. Мястото на купона ще бъде емблематичното заведение на Южния плаж в Несебър – Captain Jack’s.

„Несебър Мото” бе създаден  през есента на 2006 г. с много ентусиазъм и желание и през тези 5 години той непрекъснато се развиваше. В клуба всички сме приятели, обединени от страстта си към моторните спортове и мото туризъма. Постигнахме много – организирахме първото плажно мото парти „Бийч Уикенд”, състезание по Супермото – “Съни Бийч Гранд При”, състезание по Ендуро. Гордеем се с това, че развиваме активна състезателна дейност, а доказателства за успеха ни са титли както в националния, така и в международните шампионати.  В клуба имаме много изявени състезатели, най-известният от които е Росен Тончев – носител на национални и международни награди. На всички членове и приятели на „Несебър Мото” искам да пожелая преди всичко здраве, успехи и да запазят младежкия си дух. Каним всички на рождения ден тази събота, за да покажем как умеем да се забавляваме”  сподели председателят на „Несебър Мото” Милен Манолов.

Сходни публикации

title="Откриване на Black Legion Bar!"
Откриване на Black Legion Bar!
Закриване на мото сезон 2014
Голямо шоу с „Юрая Хийп“ на Мото рок феста край Асеневци, има промо билети
Голям купон сътвориха Калашниците на Побит камък
10 банди забиват мото-рок феста Побит камък
Стотици мощни мотори преминаха през центъра на Казанлък


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*