Първият мотоциклет Indian Chief произведен от Polaris Industries

Първият мотоциклет Indian Chief произведен от Polaris Industries

Една от най-емблематичните марки на Съединените щати беше готова да изчезне от мотоциклетния свят преди да бъде купена от компанията Polaris Industries през миналия април. Polaris погълна Indian основно с модела Chief на ум, тъй като той беше един от най-интересните проекти по това време.

Поради тази причина, Polaris реши да продължи с проекта Indian Chief като премести производството при това на Victory. Компанията сега пуска и първи снимки на готовия мотоциклет Indian Chief произведен от Polaris Industries. Моделът доста прилича на предишната идея на Polaris и няма разни революционни подобрение или поне не са планирани до 2013 г.

Това е годината, която бележи началото на нов бизнес план за развитието на мотоциклетите Indian. Тогава би следвало да очакваме и появата на нов модел на историческата американка марка. Единствените промени по мотоциклета Indian Chief включват допълнителни хромирани елементи и нова цветова гама. Очаква се моторът да се появи в шоурумите на дилърите през октомври тази година.

Сходни публикации

title="Показаха новия Indian Chief на мотосъбора Стърджис - видео"
Показаха новия Indian Chief на мотосъбора Стърджис – видео
Indian Motorcycle представи Chief Vintage LE за 2013 г.
Ducati EXPO 2015 в България
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*