Мотори в киното: Ghost Rider: Spirit of Vengence

Мотори в киното: Ghost Rider: Spirit of Vengence

Историята за призрачния ездач се завръща на голям екран. Огненият моторист отново ще се бори с демона в себе си, изпълнен с гняв и омраза. По-силен от всякога, Призрачния ездач е готов да помете всеки, който му се изпречи на пътя! Новата серия от явно създалата се поредица – Ghost Rider: Spirit of Vengence (Призрачен ездач: духът на отмъщението) може би ще бъде изгледан от много мотористи само заради мотоциклета, лумнал в пламъци в 90% от времето.

Машината, която любимецът на маса български кино фенки Никълъс Кейдж е яхнал, е  Yamaha V-Max и най-верятно това е сериозна реклама и проуктово позициониране от страна на японската компания. Изгледайте трейлъра по-долу, където ще видите подпалени черепи и хвърчащи вериги. Предлагаме да видите и снимки на мотоциклета Yamaha V-Max, когато не е каран в стил Армагедон, макар че горящ много му отива!

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.

  1. Wizard каза:

    … е нЕма такава подигравка – на никой нормален човек не може да му хрумне да качи Призрачния ездач на такъв мотор!!! Сигурно в следващата серия ще кара скутер или електрически мотор. Е.ати тъпотията 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*