Кросаците на Yamaha за 2012 – YF250F и YZ450F

Кросаците на Yamaha за 2012 – YF250F и YZ450F

Гамата на кросаците на Yamaha за 2012 година отбелязват 40 години от създаването на офроуд моторите на японската марка. Тази година юбилейният мотоциклет е Yamaha YZ250F чтиритактов модел, който ще получи най-важните ъпдейти. Моторът ще бъде променен за по-добри резултати, има и ново, по-леко бутало и 39 мм. карбуратор, който допринася за по-добро предаване на мощността в средни и високи обороти.

Управлението на мотоциклета е променено – вече е с по-здрава вилка, което прави YZ250F по-стабилен от предния модел. Твърдото шаси придава усещане за по-добър контрол при завои. Yamaha определено имаше нужда да направят мотор със съществени модификации.

Стилистично погледнато, мотоциклетът YZ250F получава нова верига, обагрена със златисто. По-голямото братче на мотоциклета Yamaha YZ450F  си остава почти същото, след като вече показа еволюцията в клас MX1 със своя двигател с обърнат цилиндър.

Докато двутактовите модели продължават с техния забавен носталгичен връх с леки и бързи байове ,Yamaha е единственият японски производител, който предлага пълна гама от двутактови офроуд модели. YZ85LW е предназначен за по-малките мотористи. Мотоциклетът YZ125, със своето задрво шаси и YPVS клапанна система гарантира доброто представяне на пътя. Пълната гама офроуд мотоциклети завършва с YZ250.
Като цяло всички мотоциклети на Yamaha са в класически състезателен син цвят, а моделите YZ250F и YZ450F са достъпни и в бяло.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Ямаха вече ще произвежда и коли
MotoGP: Хорхе Лоренсо взе ГП на Япония
Производството на Yamaha YZF-R6 ще продължи и през 2014


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*