Шпионски снимки на мотора Honda Crosstourer

Шпионски снимки на мотора Honda Crosstourer

Новите мотоциклети на най-големите мото производители в бранша винаги са чакани с голямо нетърпения и предизвикват любопитството но мотористите по цял свят. Такъв е случаят и с последната концепция на Honda, а именно моделът Crosstourer. Идеята за мотора беше представена на миналогодишното мото изложение EICMA. Наскоро в мото пространството изтекоха шпионски снимки на мотоциклета и изглежда, че ендуро  модела с V4 двигател от VFR1200F, е готов да дебютира.

От EICMA насам, външният вид на мотора не се е променил много, въпреки големият камуфлаж. Формата на предния фар е останала същата, профилът на опашката е доста тънък (както при концептуалния модел) и явно Honda създава тенденция за опустушително ендуро.

Очаква се Honda Crosstourer да е оборудвана с най-висок клас японска технология, дигитален инструментален панел, което е пробив в наложилият се принцип за голямо табло. Също така, мотоциклетът е снабден с DTC софтуер, тракшън контрол и мулти мап двигател, който би трябвало да е много по-плавен в работата си, отколкото досегашния V4. Резултатът от това може би ще е малко по-слаба мощност и по-добро разпределение при ниските обороти.

Очакваме с нетърпение официалната презентация на мотоциклета Honda Crosstourer.

Сходни публикации

title="Кой с какво на мотосалон София 2015"
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*