Победата е най-важна

Победата е най-важна

Настоящият световен шампион по мотоциклетизъм Хорхе Лоренсо с Ямаха очаква да се класира на подиумите на всяко едно от предстоящите мото състезания, за да може да се бори за втора титла в кралския клас MotoGP.

„В момента сме на върха и трябва да продължим да печелим колкото се може повече точки. Нашата основна цел е да се качваме на подиумите във всяко едно състезание. Сега гоним четвърто класиране в Топ 3 и ще се опитаме да дадем най-доброто, на което сме способни, в състезанието в Барселона“, коментира Лоренсо.

Мениджърът на Yamaha Вилко Цееленберг е уверен, че в тимът му са направили много ефективни промени по техния мотор. Специалистът очаква, че именно тези промени ще помогнат на Хорхе Лоренсо в борбата му със състезателите на Ducati и Honda.

„Направихме страхотен тест на „Ещорил“. Всички бяха изненадани от доброто време. Това ни помогна да изпробваме много нови неща. Надявам се, че сме подобрили представянето на мотора на влизане в завоите. Хорхе се нуждаеше точно от това, за да може да си възвърне увереността и да стане още по-добър. Надявам се, че в Барселона и Льо Ман ще се представим на ниво“, заяви Цееленберг.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
MotoGP: Чудовищна битка в Аржентина! Валентино Роси с втора победа!
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Марк Кома пръв при моторите на Дакар


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*