WHITE ANGELS на 15 години

WHITE ANGELS на 15 години

В последния уикенд на април рокерите от WHITE ANGELS MC празнуваха своя юбилеен 15 рожден ден. Клубът е базиран в град Парачин, Сърбия, където им гостувахме заедно с представители на Atrox MC, Big Buls MC и МК Планински братя.

Партито беше невероятно – домакините ни показаха най-добрите страни на сръбското гостоприемство!

Посрещнаха ни с камера, защото обичат да запечатват историята си на лента. Всичко започна с традиционната мото обиколка на града, в която се включихме и ние. Хората по улиците ни се радваха и ни се усмихваха, като най-учудващо за нас бе, че всички спираха и даваха път на колоната.

После, както повелява обичаят, на новоприетите членове на WHITЕ ANGELS MC бяха връчени официално елеците с клубните символи. За късмет всички новобранци получиха топла прегръдка от Президента на клуба и бяха обилно полети с бира – за да им върви.

Останалото може да видите на снимките…

Само че грешите – усмивките ни се дължат не само на добре опеченото прасенце и прословутата сръбска ракия. Не! Намерихме истински приятели и бяхме заразени от способността им да се забавляват. Видяхме, че 15 години заедно правят от хората братя, които искрено се подкрепят и заедно преодоляват трудностите.

И накрая, специални благодарности на Саша, който ни направи съпричастни към всичко това!

Още веднъж, Честит Рожден Ден скъпи приятели!

Пожелаваме Ви да се носите пред вятъра още дълги години, на мечтаните машини и името Ви да пребъде.

Сходни публикации

title="Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!"
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Бъди мото мачо, но хитро
Мотори борци, самбисти и джудисти
Закриване на мото сезон 2014

  1. pavlovemoo каза:

    Саша ние също благодарим за радушното посрещане и готиния купон.Всичко беше много хубаво и се надявам да продължим нашите добри взаимотношения.Емо „очилата“ BIG BULLS

  2. Саша Марич каза:

    Искам да благодарим във името на моя клуб, на скъпите ни братя кои са ни уважили и със тяхното присуствие направили да купон стане още поголям и похубав, дано да продължим така , и да ни има повече …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*