2011 MV Agusta Brutale 920

2011 MV Agusta Brutale 920

MV Agusta Brutale 920 е новия мотоциклет на италианската мото компания, който с мощност от 130 кн.с. е на същата цена като Yamaha FZ1. В машината има няколко промени, които целят да държат цената по-ниска от тази на по-големите си братчета 990R и 1090R.

Двигател
Моторът Brutale е с изцяло нов 921 кубиков, четирицилиндров редови двигател. Оборотите са достатъчно високи, а прекъсвачът е на около 11,600 обр/мин. Ще можете да карате съвсем спокойно и на шеста предавка при 2000 обр/мин. Моторът няма да придърпва и реакцията при подаване на газ е прекрасна. Комбинацията на вала от по-мощния модел 1090RR с нови, по-малки бутала и точни цилиндрични блокове, дава резултат на мотоциклет, който върви много добре.

Каране и управление
Стария модел на Brutale беше малко дървен – усещаше се всяка неравност, върху която се движите. Най-новото поколение обърната вилка от Marzocchi и заден амортисьор Sachs обръщат представите ни с главата надолу. Предницата на мотоциклета е изцяло регулируема, докато на задницата може да променим само натегността и положението на амортисьора. Цялото окачване вече е по-меко.

Оборудване
Можем да изберем между два режима за работа на двигателя – нормален и спортен, като така се променя реакцията на запалване. Осем степенният контрол на триенето е изцяло регулируем посредством контролното табло и в двата режима и е стандартна екстра за мотоциклета.

Качество и издръжливост
Моторът MV Agusta Brutale 920 има много промени в себе си, за да задържи цената си ниска; мигачите зад огледалата са заменени с по-евтини и сега са монтирани от страни на предния фар. Матовата боя е само в два цвята, от които да избираме – бяло и черно.

Цена
Никой мотоциклет на пътя, който струва 9999 британски паунда не може да се нарече евтин. Изборът обаче между японските мотори и техните цени и екзотична марка като MV Agusta става все по-труден. Цената на Yamaha FZ1 е същата, но той не може да се сравнява по фактори като забавление, работа, външен вид и характер с Brutale.В същия клас Triumph Speed Triple държи водещите позиции с цена от £8649, а и управлението е по-добро. Въпреки всичко, MV Agusta Brutale 920 лесно може да мери сили с по-ветините Honda CB1000R и Kawasaki Z1000.

История на модел
2011: мотоциклетът се представя за пръв път на мото пазара.

Други версии
Няма

Спецификации

Макс. скорост 255 км/ч
Мощност 130 кн.с.
Въртящ момент 94 Nm
Тегло 190 кг.
Височина на седалката 830 мм.
Резервоар 23 литра
Работен обем 921 куб.см.
Двигател Четирицилиндров, редови, 16 калапана, 6-степенна скоростна кутия
Рама Смесица от стомана и лята сплав
Предно окачване Изцяло регулируемо
Задно окачване Регулиране на натегнатостта и положението на амортисьора
Предни спирачки Два 320 милиметрови диска, спирачна система BREMBO
Задна спирачка Еденичен 210 милиметров диск, спирачна система BREMBO
Размер на предна гума 120/70 x 17 инча
Размер на задна гума 190/55 x 17 инча
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*