MC „Born Again M/M“

MC „Born Again M/M“

Мото клуб „Born Again M/M” е основан през 2005 година с членове, чиято мислъл е изцяло за моторизма. „Преродените” са един от многото клубове, които с всички сили се борят за по-добро мото общество.

Това, което различава МК „Born Again M/M” е призива, който всеки член е получил да бъде част от редиците на хардкор ездачите или „рзбойниците” като ученик на Иисус Христос. Тези мотористи чуват вика на отворения път на две колела и го превръщат в начин на живот, а не просто тръпка в един поход през почивните дни.

 

MC Born Again 02 MC Born Again 03

 

Членовете на мото клуб „Born Again M/M” са работили здраво, за да получат доверието и уважението на всички мотористи, с които се срещат по пътя си. Та нали именно за това са мото клубовете – символ на взаимно уважение, братство, приятелство. С множествените прояви и посещения на събирания, погребения, събори и партита, посещение на болници и дарения, които дават надежда на нуждаещите се, МК „Born Again M/M” са придобили позиция, с която много малко световни мото клубове могат да се похвалят.

MC Born Again 05


Повече за МК „Born Again M/M” ще прочетете в специалния ни раздел за световни мото клубове ТУК >>Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*