Хорхе Лоренцо в компанията на акули

Хорхе Лоренцо в компанията на акули

Както сме се убедили, Хорхе Лоренцо винаги е на разположение за заигравки. Световният шампион се сбогува с 2010 година, плувайки с акули в аквариума в Барселона.

 

Ние споделяме факта, че това е един прекрасен и изпълнен с екстремни изживявания начин да изпратиш старата година. „Това е най-добрият начин за запълване на тази страхотна година!” – споделя Лоренцо. „На пистата е като един голям басейн с акули и когато пристигнах в MotoGP имаше една огромна бяла акула в моя аквариум” – подхвърли закачливо Хорхе. Може ли да предположите за кого говори?

 

Пилотът на Yamaha добави: „Това не винаги зависи от нас, то е като мотора – всичко е до настройката и дали имаш късмет или не. Убеден съм, че мога да поддържам нивото или дори да го подобря.” Лоренцо не крие факта, че Кейси Стоунър и Валентино Роси ще бъдат трудни опоненти през 2011 година. „И трите марки са достатъчно близки по отношение на потенциал, ние ще трябва да работим усилено. Honda разполагат с голям мотор, а Ducati ще направи всичко възможно да спечели титлата с Валентино в първата им година заедно.“Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*