The Lost Brotherhood

The Lost Brotherhood
Lost Brotherhood MC – благотворителност на две колела

Заветната рождена дата на мото клуб Lost Brotherhood MC е на 3-ти август 2005 година. В самото начало четиринадесет работещи и вече пенсионирани полицаи поставят основата на бърза разрастващото се братство. За една седмица броя на членовете се увеличил до 22. Всичко тръгва от щата Аризона. Скоро униформените служители на реда се разширяват с чаптъри в Ню Йорк и Индиана. Lost Brotherhood MC е регистрирана търговска марка в Аризона. Клубът не се състои само от представители на полицията, но и от други мотористи работещи в полето на публичната безопасност, които се наслаждават на моторите и забавлението.


The Lost Brotherhood MC 01


Три години по-късно, мото клуба на „Изгубеното братство” вече има свой чаптър в Невада, през 2009 към общността на мото клуба се присъединяват Тенеси, Мейн и Ню Джърси, а през 2010 г. Ню Мексико слага чаптърски нашивки. За разлика от много клубове по света, Lost Brotherhood MC се ръководи и управлява от членовете си – няма управителен съвет, няма политика или просто малка група, която да решава кое е най-добро за всички.
The Lost Brotherhood MC 05
Мото клубът е отворен към благотворителни инициативи и подпомага различни институции, които се организират благотворителни акции за загинали полицаи, войници, пожарникари и др. Lost Brotherhood MC застава и зад кампании срещу насилие на жени и деца. Никой от членовете на клуба не е компенсиран за своите дела от приходите по благотворителността.


История

В неделя, 15 май, 2005 г., седем от четиринадесетте основателя на мото клуб Lost Brotherhood MC се събират да покарат. Точно тогава се заражда и идеята за основаването на официален клуб. Момчетата не си губят времето и по-късно същия ден името „Lost Brotherhood” и логото вече са измислени и приети. Основната им мисиля е да се наслаждават на компанията си, да карат заедно и да не допускат никаква политика да се намесва в „братството” им.


The Lost Brotherhood MC 02 The Lost Brotherhood MC 04
The Lost Brotherhood MC 06 The Lost Brotherhood MC 07
Основателите решили, че има прекалено много мото клубове, които са ръководени от една група, управителен съвет или комисия, която определя правилата за всички и кара много от останалите членове да се чувстват нежелани или неоценени. Първоначалните намерения може да не са били такива, но с времето, политиката намира своята ниша в ръководството. Lost Brotherhood MC са клуб, ръководен от членовете, онези, които вярват в онова братство, което някога е съществувало между полицаи. Много от тях говорят за „тясната синя ивица” – ивица, която е предавана през годините. Клубът вярва в „Синята стена”, която някога е съществувала и ще продължава да съществува в тяхното членство.
The Lost Brotherhood MC 08


Коментарите са забранени.