The Hives MC

The Hives MC

Неофициалното начало на немския мото клуб „HIVES” е през 2001 година. Тогава около 10 заклети моториста се срещали много често, за да карат заедно из пътищата на Германия и Дания.

 

 

The Hives MC Germany
Поради честите сбирки, различните мото партита и заздравилата се връзка между мотористите, един ден те решили не навлизат в мото сезон 2002 като безлични и никому познати, както било преди, а да се появят като клуб, който да бъде приет от всички.
Така, 23 март 2002 година се явява основаваща дата на мотоциклетен клуб „MC HIVES” – Alstätte.

За да осъществят плановете си и за да го обявят официално, в този ден се обявили и правилата на клуба – пробния период, пълното членство и т.н. За изглаждането на всички детайли по устава си им помогнал техният почетен член „Шлакси”, който бил член на мото клуб „Gryps”, намиращ се в близост до Хамбург.

С цел да се обяви мащабно началото на новия клуб, „MC HIVES” публикували материали в много мото медии и списания. До ден днешен броя на „Ханг Араунд” – ите на клуба, които искат да носят цялата нашивка на „MC HIVES” расте.

The Hives MC Members

Всяка година, рокерите от мото клуба съставят календар с приоритетните събития, на които е задължително да отидат всички. Те също имат свои събор, който се провежда през месец юли.

HIVE има своето значение и мотористите не случайно са избрали това име. Като съществително име, думата означава „голямо мнозинство”, а като глагол – „движа се заедно като в рояк”. Като избират името „HIVE” те искат да покажат връзката помежду им, както и уважението и почитта към всеки един член в клуба!

The Hives MC Members

„За нас, удоволствието да караме мотори и неразривното приятелство е на първо място. Безрезервната ни страст към моторите е онова, което ни обединява. Уважаваме тези, които уважават и нас.” – това казват за себе си мотористите от „Рояка”.

Момчетата нямат правилно относно мотоциклетите на членовете в клуба. Повечето карат спортни мотори, но също така има чопъри, ендуро и туристически.

The Hives MC ColumnКоментарите са забранени.