Пресконференция на организаторите на Мото салон София 2015

Пресконференция на организаторите на Мото салон София 2015

Първи Мото салон София 2015 ще посрещне посетителите си със супер модели нови мотоциклети, томбола с големи награди, стънт шоу. Входът за изложението ще е 5 лева, за деца е безплатен.
Салонът ще се проведе от 18 до 22 февруари в Интер Експо Център в София, като откриването ще е на 18 февруари от 12:30 часа. Това стана ясно на пресконференция днес, на която присъстваха Стоян Желев – председател на Асоциацията на вносителите на автомобили и техните оторизирани представители у нас (ААП), Лъчезар Буюклийски – председател на Секция „Двуколесни“ към ААП, Стефан Хаджиниколов от ААП и Мартин Чой – многократен шампион на България и на Източна Европа по мотоциклетизъм на писта. Изтъкнато бе, че изложението се организира в момента, когато продажбите на мотоциклети в България нарастват.

Според статистиката за първите 6 месеца на 2014 г. у нас са регистрирани 926 мотоциклета – ръст от 10%. Затова в ААП предполагат, че за цялата година регистрираните нови мотоциклети ще бъдат около 1800 броя.

На мотосалона щандове ще имат големи производители като Honda, Harley Davidson, Peugeot, BMW, МV Agusta, Kymco, Suzuki, Piaggio и др. Ще присъстват вносители на аксесоари, резервни части, масла и консумативи за мотоциклети. На три от щандовете ще бъдат изложени и велосипеди.

Работното време на изложението ще е от 10 до 18:30 всеки ден.

Сходни публикации

title="Мото салонът отвори врати"
Мото салонът отвори врати
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*