Suzuki представиха B.O.S.S. серия за Boulevard C50, C90 и M109R

Suzuki представиха B.O.S.S. серия за Boulevard C50, C90 и M109R

През миналата есен, Suzuki представиха нов модел на Boulevard, носещ името С90Т B.O.S.S. Съкращението идва от „Blacked-Out Special Suzuki”, което в превод на български означава „затъмнено специално Suzuki”. Беше повече от ясно, че японците няма да се задоволят само с един BOSS модел. Последва и обявяването на още 3 B.O.S.S. разновидности.

Допълнение на  Boulevard С90Т B.O.S.S. е круизър версията Boulevard C90 B.O.S.S. Без предна слюда и странични куфари, той е същият като C90T B.O.S.S., но с боядисани в черен цвят джанти, предница, ауспух и 1500-кубиков двигател.

Boulevard M109R B.O.S.S. също се присъединява към продуктовата гама на Suzuki за 2014 година. Базирана на обикновения Boulevard M109R, версията B.O.S.S. е с черни джанти, кормило, ауспуси, предница, капаци на двигателя, спирачни апарати и други детайли. Единственото нещо, което се откроява от цялостната черна визия е жълтата ивица върху калниците, резервоара, декоративната пластмаса около фара и джантите.

B.O.S.S. модела е със същите характеристики като на обикновения Boulevard M109R, оборудван с 1783-кубиков V-образен двигател, обърнати предни вилки, 18,5-литров резервоар и задна гума с дебелина 240 мм.

През тази година на пазара ще бъде пуснат и Boulevard C50 B.O.S.S. Със своя 805-кубиков V-образен двигател той е най-малкият модел на B.O.S.S. серията. Отново базиран на обикновения C50, този заменя с черно някои от хромираните компоненти, включително черно кормило, лостове, вилки, капак на съединителя, ауспуси и спирачни апарати.

Новите 3 модела ще се появят в представителствата на Suzuki в края на месец юли, като ценова информация все още не е обявена.

Сходни публикации

title="Турбо двигатели - новата мода при моторите"
Турбо двигатели – новата мода при моторите
Vilner барна Suzuki B King
Рязък скок в продажбите на мотори Suzuki в САЩ
Пускат ограничена серия Suzuki Yoshimura GSX-R 750
Suzuki готви V-Strom 1000 за конвейер


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*