Галерия Откриване на мото сезон 2013 София

Галерия Откриване на мото сезон 2013 София

Мото сезон 2013 официално е открит! Хиляди мотористи се събраха пред храм-паметника „Александър Невски“, за да посрещнем заедно началото на приключенията на две колела през тази година.

Времето бе ветровито и студено, но слънцето за поредна година не ни предаде и озари хрома по машините!

След официалната част, състояща се от тържествен водосвет и поздравления от кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова, президентът на клуба-организатор Gentlemen MC и шефът на КАТ София, г-н Милчев, на камион-сцена се качи група SEVI, които заляха площада с рок.

Шествието потегли по предварително обявения маршрут, като интересен момент бе предложение за брак по време на движението. Естествено, отговорът на избранницата беше ДА!

След като пристигнахме на правата до резиденция „Бояна“, вече всеки се насянаяваше, прегръщаше и поздравяваше колегите с новя сезон!

В 14:00 започнаха демонстрациите с мотоциклети на правата от Околовръстния път, която бе затворена специално за нас. Над  80 човека се записаха за състезателната отсечка, за да премерят сили и за да се борят за най-бърз мотор в своята категория.

Към края на деня, по живо-по здраво, мотористите потеглиха в различни посоки, за да завършват вечерта на откриването на сезона подобаващо.

Целият екип на МОТО.БГ пожелава на своите колеги безавариен сезон, хиляди километри и прекрасни емоции и изжиявания през идните месеци!

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ ОТ ОТКРИВАНЕ НА МОТО СЕЗОН 2013 СОФИЯ

Сходни публикации

title="Откриха „Мото сезон 2013″ във В. Търново"
Откриха „Мото сезон 2013″ във В. Търново
Снимки от откриването на мото сезона в София
КАТ и мотористите с успех от съвместната работа
Организация на движението на откриването на мото сезон 2013
Откриване на мото сезон 2013 София

  1. Nico каза:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*