Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки

Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки

Мотоциклетно изкуство? През световната история, много артистични хора са наблюдавали заобикалящата ги среда в търсене на красотата. След това я пресъздавар по начин, който да е приятен за окото. Форма на изкуство може да бъде почти всичко. В това число влизат и моторите. За щастие, човек не е нужно да бъде опитен в изкустовто, за да се наслади на това с моторите.

Не отдавна, мотоциклетите са припознати сред масовата публика като обект на изкуство. Е, ние разбира се го знаем преди тях. Това, което не знаем обаче, е колко различни начини има за представяне на двуколесните машини през призмата на артистичното. И тъй като мото арт набира все повече сила, мислим че е време да споменем някои от известните творци в тази област.

Почти всички си спомнят музейната изложба през 1998-ма, наречена „Изкуството на мотоциклета”. Това беше най-посещаваната изложба в историята на музейте.

Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 01 Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 02
Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки

Вижте и картините на късния Дейвид Ман. Доста често бе виждан на екрана по време на сериите на American Chopper, когато бе конструиран мотоциклет в името на неговата работа. За съжаление обаче, изненадващата смърт на Ман бе преди да успеят да доставят мотоциклета.

Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 03 Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 04
Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 05 Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 06
Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 07
Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 08

 

Разгледайте и картините на Рони Крамер. Страстта към мотоциклетите се вижда.

Някои мото творци пък обичат да работят в гората. Хвърлете един поглед и върху дървената скулптура на мотоциклет Indian от 1941 година. Всяка част е оформена така, че да бъде точно копие на оригинала.

Накрая, не може да не обърнем внимание и на татуировките свързани с моторите, защото те са за цял живот.

Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 09 Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 10Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 12
Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 11 Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 13
Мотоциклетното изкуство е повече от татиуровки 14

Било то чрез картини, поезия, видео или конструкции, мотоциклетите са едновременно едно голямо платно, върху което да твориш и вдъхновение за изкуство.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*