Honda дарява мотоциклета от „Скайфол“ на деца в нужда

Honda дарява мотоциклета от „Скайфол“ на деца в нужда

Honda ще дари мотоциклета Honda CRF250, който Даниел Крейг кара в новия филм за Агент 007 – „Координати „Скайфол“. Очуканата кросарка е вече в eBay и ще бъде там до четвъртък – 22 ноември, като се радва на огромен интерес.

Honda е партньор на филма за Джеймс Бонд и се надява, че цената на машината ще стигне няколко десетки хиляди паунда, които ще бъдат дарени на организацията BBC Деца в нужда, която се бори да направи живота на децата в неравностойно положение във Великобритания по-добър.

Мениджърът на Honda (UK) по корпоративни комуникации Фиона Койл казва: „Ние сме доволни, че можем да помогнем на BBC Деца в нужда с такъв уникален и вълнуващ предмет. Оригиналните неща, свързани с филмите за Бонд винаги са били много интересни и търсени и ние се надяваме, че с мотоциклета „уличен търговец“ от 007 ще се съберат доста пари за благородната кауза. В Honda винаги сме търсили нови начини за да се събират пари за благотворителност и сме много доволни, че нашата вълнуваща връзка с „Координати „Стайфол“ ни позволи да направим това за BBC Деца в нужда“.

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*