Създадоха мотоциклет, зареждащ се с изпражнения

Създадоха мотоциклет, зареждащ се с изпражнения

Един от най-известните производители на тоалетни в Япония „ТОТО” създаде мотоциклет зареждан с изпражнения. Машината ще може да пропътува 300 километра само с едно зареждане на тоалетната чиния… тоест на резервоара.

Проектът е наречен „Toilet Bike Neo” и е част от програмата на компанията за намаляване на изхвърляните от нея вредни емисии с до 50 %.

Освен че ще се зарежда с изпражнения, новата мото-тоалетна ще пуска музика и ще говори, което включва капак, движещ се нагоре-надолу като уста.

Изобщо всичко, от което има и няма нужда, докато си на тоалетната чиния. Разбира се дизайнерите са отдали и почетно място на тоалетната хартия, която ще се вее зад мотора, буквално като знаме.

Все пак няма да ви се налага да зареждате мотора собственоръчно тъй като за неговото движение се използва животинска биомаса.

„Биогоривото, използвано като бензин не се произвежда от човека, а се преработва от изпражнения от добитъка и отпадъци от канализацията”, уверяват от компанията производител.

Коментарите за мото-тоалетната варират от „Най-накрая няма да ми се налага да избирам между карането и ходенето до тоалетната” до връщащото в реалността :”Ще бъде доста неловко да видиш хубаво момиче, което го кара”.

Сред други известни продукти на „ТОТО” са подгряваща и говореща тоалетна.

„Toilet Bike Neo” ще започне обиколка на Япония, за да запознае населението на страната с иновативната идея. А от „ТОТО” се надяват така да подпомогнат „зелената идея” сред потребителите си.

Сходни публикации

title="Ако мъжете продаваха мотоциклети"
Ако мъжете продаваха мотоциклети
Елен прескача моторист
Любов на движещ се с 80 км/ч мотор
Начин на усещане – защо ни отказват от моторите? А дали успяват?!
20-22 май – мото събор Монтана


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*