Honda CB1100 идва в Европа

Honda CB1100 идва в Европа

Мотоциклетът Honda CB1100 от следващата година ще започне да се продава и в Европа. Този нейкид, с ретро ориентиран дизайн се появи през 2010 г. и бе предлаган само в Япония.

Както обаче стана ясно, интересът към него в Европа е доста голям и затова Honda преразгледа стратегията си. Неотдавна в Австрия папараци засякоха тестове на ретро нейкида, което предполага, че байкът ще бъде пуснат и на европейския пазар още през 2013 г. Версията за Европа на практика няма да се отличава от тази за Япония. Малките промени могат да се забележат при внимателно разглеждане на машината. Малко е променен външният вид на задните светлини и са поставени по-големи по размери индикатори.

В CB1100 много умело е съчетан външния ретро вид и съвременните технологии.Мотоциклетът е с 4-цилиндров редови двигател с 87 к.с и тегло 247 кг. Когато Honda представи мотора на различни изложения през 2009 г., той предизвика голям интерес при потенциалните клиенти не само в Япония. Затова машината ще бъде пусната и в Европа.

Сходни публикации

title="Първи мото салон в София"
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.
Дизелов мотор – индийска работа


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*